torsdag 22 januari 2009

Våren?

Idag när jag gick mellan skolbyggnaderna, upptäckte jag för första gången i år att våren faktiskt är på väg. Ja; det var kallt, men luften hade lite vår i sig! Jag lovar :)!

Vill köpa skor...vill vara lite kortare så man kan köpa skor som man vill vill vill ha :0. Jag kan omöjligt ha 7 cm klack heller? Blir 181 isf...eller man vet ju aldrig! Kanske är det inte så jättejättefarligt :/? Men jag vågar inte. Allt måste vara perfekt.

Anyway! Nu ska jag nana :). Men kolla skorna :(!! Snyggare skor till våren/sommaren -09 får man leta efter :/! Fly London is the shitiest ;D. Det låter ju dock förfärligt, men jag menar att dom är snäppet flyer/smoover/awesomer än skor som is the shit. Äckligt, äckligt, äckligt SNYGGA om du frågar mig iaf :).

Vågar man spendera pengarna?


4 kommentarer:

KIA WHITE sa...

JAG kan inte ha klack eftersom att jag redan har inbyggd så jag blir 180 cm. Du kan självklart ha det! Och det bästa med det? Om någon klagar på att du är för lång så kan du bara säga att du tjänar asmkt cash genom att extra-knäcka som flaggstång. YOU GO GIRL!

Sonja sa...

Hm :). Kanske det kanske :). Annars kan jag slå dom i huvet med klacken och säga: "Du har rätt :). Livet är tuffare när man har klack!."

Anonym sa...

Du är stor som en tjur, du stönar som en lemur. Du är lång som en stång, och trång som en gång.
Du är skön som en björn, du stinker som örn. Du är rund som en hund, du är en ICA-kund!

Sonja sa...

Hahaha, my god anonym vad är du för en typ :D?? Verkar hel festlig :D! Älskar du också att rimma :0?? AWSM!!!! Haha ^^, har ett par aningar om vem det kan vara...Hahah :D! VI KOMMER ATT HÖRAS :))).