tisdag 24 mars 2009

Miwt...& benproteser

Gött, biologi provet har blivit framflyttat :). Ikväll skare dock ändå pluggas :/! Följande text är bara onödigt skräp, men texten och bilderna som finns längst ner är däremot mer intressanta.

Idag var det en knarkare på bussen på väg till skolan :0. Jag var så rädd! Tänk om den bara fått något utbrott och bara satt en kanyl i armen på mig och på så sätt gett mig AIDS...just my luck :/...Fast det hände så klart inte :). Men jag måste säga att jag aldrig kännt mig mer levande!...hah ^^.
Sen har jag fått hem en ny webläsare; Safari. Hmm, ja, den funkar minst lika bra som mozilla än så länge...

Ok, så jag var ute i cyberrymden för att pröva Safari och stötte på nåt väldigt tufft...Som ni kanske vet har jag ett intresse av alla sorts proteser (Whaaat??). Jaaa, jag tycker sånt bara är fantastiskt! Anywho. 

Varje år trampar mellan 15000-20000 människor på landminor. Följderna av detta blir, om inte död, att de förlorar kroppsdelar. Så sorgligt och hemskt. Men nu har det designats en benprotes som framförallt ska var smidig att använda, men som också är billig att tillverka! Tyckte bara idén var bra och förtjänade att uppmärksammas :). 


Källa 
yankodesign.com
 

1 kommentar:

Sigrid sa...

asså va? på riktigt?