torsdag 2 juli 2009

Keeping my cool

Tjabba Tjena!

Nu har jag precis varit och badat här bakom huset :). Otroligt upp-piggande och underbart att bara gå 30 m från huset och sen kunna hoppa i stenbrottet! Ikväll är det så jobbigt kvavt med, så ett bad var precis vad jag behövde :). Got to keep my cool!

Ikväll fick jag mina skor as well, vilket var snice :). Jag är inte jätte-helt (?) såld på dom, men jag tror vi kommer att komma bra överens så småningom ;). Hur som helst är det ju ändå skönt att ha ett par sandaler till sommaren! På lördag kommer Yonna, vilket blir förträffligt treffligt ;).

Vad har jag annars för mig i sommar? Mjää...det blir en del jobb nu i juli, ska snart ge mig på att läsa körkorts teorin med...ungefär en månad tills jag fyller! Utöver detta väntas en del projekt...Kulkul :D! Är snart klar med projekt 1 som jag kommer redovisa här snarast :D. Därefter väntas projekt 2, vilket fortfarnade är lika hemligt som projekt 1. Men när det är klart kommer ni få se resultatet här :).

Projekt 3 blir att göra en film som Jeppe håller i...men vi får allt sätta i gång snart om jag ska få mina projekt gjorda.

Där i mellan blir det slappa, njuta, festa och spendera tid med mina Nära & Kära!

Peace, please!

Inga kommentarer: