måndag 21 september 2009

Before you make the biggest misstake of your life...

"And I feel like taking off, let me be your supernova. Before you make the biggest mistake of your life, just give me the chance to get it right get it right"

Äckligt, äckligt, äckligt bra låt. Och med det sagt fortsätter vi :D!

Back to business, kära vänner! Allt är förärligt jobbigt förtillfället! Allt bara står mig upp till halsen och jag hatar att känna mig pressad. Vi har Projektarbete (Fail), tråkiga böcker att läsa, övriga läxor och prov coming up, Innebandy säsong som drar igång, jobb och utöver allt detta ska man hinna umgås och festa lite med.
Körkortet avklarat iaf så det är ett stort plus :D. Hämtade faktiskt kortet idag :).

Detta är en helvetes vecka vi har framför oss, kära vänner. Face the facts and then face the consequences...! Det enda som är kul är raster. Det är chill och kul med allt spejsat folk :). Idag pratades det om hur man på coolast sätt skulle ta självmord...en aning markabert, ja, men sånt har alltid fascinerat mig lite...Inte på nåt sätt att det lockar...bara att det är hemskt, sjukt och jag aldrig skulle kunna göra det då det skador så många fler än en själv...trots det brukar jag tänka på det ibland. Men som sagt; inte så att jag kommer göra nåt.

Hur som helst, om jag nu ska nämna vad vi kom fram till så involverar det "Frosty the Snowman", Kalle Anka kostym/mask, Elvis peruk och piller...Just sayin'! Jag är inte okänslig; just sayin', so don't judge.

Anywho, checka min nya Spotify-lista över musik som folk inte börjat lyssna på än men som kommer att göra det efter att dom fått höra listan :D. Checka
länken.

Peace, please!

1 kommentar:

Kia sa...

Grattis till körkortet snuttan! <3