tisdag 22 december 2009

"Att bygga broar och bränna karantäner"


Men vad vet jag? Det enda jag vet är att 2009 var ett...speciellt år. Det hände inget särskilt och inget speciellt...just därför var det så märkligt och speciellt i sig. Helt tvärt emot 2008. 2009 har varit ett år utan händelser, men massa lärdomar. Därför inget vidare kul år. Men ett bra år. Ett vuxet-år: uppskjutna planer, jobb, ät-fester, mindre drama, mer kaffe, körkort och mer större/hemskare frihet. Kind of good.

Jag läste hur som helst i en horoskop-bok inför 2010, att februari skulle bli en bra månad. Mer kommer jag inte ihåg. Vet inte om jag ska köpa den och titta i den när 2010 är slut, bara för att se hur pass bra den stämde. 30 kr på spådomar kan kanske vara en bra investering?

Det känns märkligt.
Jag kan inte se mig själv i ett framtida sammanhang. Jag kan se mig själv ta studenten, men inte mycket längre. Det känns som om studenten kommer bli som ett sånt sista avsnitt i en tv-serie man följt flera säsonger. En skön låt som man alltid kommer förknippa med just denna stunden, alla människor man känner är där och dom är glada. Märkligt.

Efter studenten kommer man tappa kontakten med en del. Det blir lite så, fast man säger att man ska hålla kontakten och träffas när man kan. Samtidigt kommer man ifrån de som man aldrig riktigt fått grepp om och inte haft nåt större relation till.

2010 bygger jag broar och bränner karantäner.

3 kommentarer:

Sigrid sa...

You know it! :D so awesooome!

KIA sa...

Yeah! Investera i spådom!

Sonja sa...

@Sigrid: I'll Holla!! Dom har lätt gjort ett av årets bästa album :D.

@KIA: Maybe baby, lite nyfiken är jag allt :D!

Btw! Fick ett galet ordverifiering: "xemble".
Säg vad ni vill; ordet ligger bra i munnen!!