lördag 10 januari 2009

I'm a scatman...whaat whaat??

Tjabba tjena!

Det var allt ett tag sen jag skrev :). Har inte hänt nåt direkt...Börjat skolan som alla andra barn, I guess. Och trots att vi bara gått i skolan i två dagar har jag redan panik. Hur fasen ska jag palla/klara/hinna med allt?


Dessutom vet jag inte om allt slit blir förgäves, eftersom att jag inte har några definitiva planer som jag vill förverkliga i framtiden. Allt jag vet är att jag vill resa, träffa mycket folk och tjäna pengar är klart ett plus. Men för att komma dit får man slita. Slita som fasen. Vilket ger skulder som fasen. Fast får man bara jobb, kan man alltid betala tillbaka :).

Jag borde tänka mindre "om"...eller bara tänka mindre överhuvudtaget. Det kan ju omöjligt vara bra för lilla mig att gå och oroa mig för en så o-snar framtid som inte inträffar förrens om 10 år. Dock har jag lite rätt att oroa mig över den snara framtiden. Om ett år tar jag studenten, men vad gör jag sen? Jobba och resa I think...Fast man kanske kommer på någon briljant plan på vägen till den snara framtiden, som gör en supermotiverad och får en att bestiga alla berg som kan tänkas finnas :). Vi får se.

JAG ÄR FÖRKYLD! Nyser stup i kvarten/minuten/sekunden...konstant! Inget festande för mig i helgen, festade trots allt i måndags. Eller det var ingen fest...utan en trevlig samling med trevligt folk och trevlig dricka :).

Nu på senaste har jag lyssnat mycket på Robyn. Hon är en otroligt duktig artist måste jag säga!Funderar på om jag kanske ska köpa hennes album...Tror inte det, men jag vet aldrig riktigt med mig själv. Ett väldigt intressant album om inget annat. Bra låtar, beats och kortsagt: fresh. Men innan jag beslutar något ska jag införskaffa Kid Sister's album (släpps i januari?), samt N.A.S.A's album (släpps i februari?).

Ser även fram emot vårmodet 2009 :)! OCH SKOR! Åååh...skor är så kul att handla! Har inte hittat några super ännu, but hey it's January ;D! Vilket betyder att det inte finns jättemånga vårskor ännu...Har kollat lite rundor och vet dock vad jag är ute efter i stora drag. Mer specifikt vet jag, när jag ser ett par :).

Till våren ska jag tatuera mig, för jag har fått en idé. Måste dock vänta tills innebandy säsongen är över, eftersom att tatueringen kommer att hamna på vänster handled! Om jag gör det innan säsongen är slut, kommer jag få en massa skott på handleden och det kan ju skada tatueringen. Men det bli av iaf. Så frågan är inte om, utan när.

...jag borde tänka mindre "om" och mer "när".

Det blev ett ganska långt inlägg...så cred till alla som pallar läsa :).Men vi hörs, jag ska bege mig nu.

Peace, please!

Inga kommentarer: