onsdag 10 september 2008

Tisdag minsann

Idag tog vi klassfoto och som tur väl såg man någorlunda normal ut. Minnet av förra årets skolfoto sitter fortfarande kvar, men jag tror att vi inte framstår lika mycket som en tisdags-grupp i år. My god!

Tränade ikväll, var seg som fasen ;S...Längtar bara tills veckan är slut för då blir det antagligen fest, plus att jag då fått mitt matteprov överstökat. Ska till skolan imonn och sitta där tre timmar. Hoppas man får nåt gjort iaf!

Dagens bästa random var äppelkakan, som mor min hade bakat :)))))! Satt och käkade den framför TV:n när jag kollade på (ofc!) Scrubs :). I övrigt har dagen passerat med Kanye och Kweli i lurarna! Rekomenderar alla som gillar Kanyes tidigare album att lyssna på Talib Kweli's "Eardrum". Sannslöst braaaa :)!


Nu ska jag nana! Saknar Eddie, Håkan och Yonna nåt enormt! Vill att dom kommer hem nu...Planerar dock att ta en tur ner till Malaga för att hälsa på Yonna, v.44! Hoppas nu bara att kusinen är pigg på att följa med :). That's all folks. Ring inte inatt. Inte för att folk brukar göra det, men tänkte att jag säger det ändå. För annars hade jag bara legat och vridit mig genom natten i väntan på att nån ska ringa. Så nu vet jag att ingen kommer att ringar för jag sa "Ring inte inatt." Hah ;)!!

Btw! Detta var ju mitt första blogg-inlägg for faen :)! Så:
"You know what this is?? IT'S A CELEBRATION BITCHES!!"

HURRAAAAA :))))! Om ni undrar varför "waow-rabalder", så är det så simpelt som att jag tycker om ordet rabalder (det låter kul, samtidigt som det har en bra innebörd) och ordet wow (ett awsm ord) som uttalas waow. För skriver man wow så tror kanske folk att man menar World of Warcraft grejen...vilket vore en grov missuppfattning. Massa meninglös text det blev här på slutet :0... Det gillas :)!

Peace, fools!

2 kommentarer:

käja sa...

Hihi. Söt blogg

Kristin sa...

hahajag tänker på ostbågar :o