fredag 31 oktober 2008

En Casa!

Hola chicas y chicos ;D! Como estéis?? Y que pasa :0?

Hoho ^^, så var man tillbaka efter ett par dagar i Malaga :). Har man missat något :0? Hoho, no creo clarisimo ;D! Vale...

Så veckan har varit superduper, med en aning betoning på super...Sjukt kul att kunna ut och klubba lite, ett minus är dock att eftersom man får röka inomhus på barer, y todos, så stinker man verkligen rök långa vägar efter att man varit ute på kvällen.

Kom till Malaga runt halv tio på måndagkvällen. Yonna mötte upp med mig på Malagas flygplats. Sen begav vi oss mot El Palo (?) som är stadsdelen där Yonna bor. Gick ner till stranden, eller snarare sagt småsprang, ty vi ville ha vår gratis drink och för att få den var man tvungen att komma förbi innan tolv. Fem i tolv kom vi in med andan i halsen och vi fick vår drink. Så sjukt fult ^^. Helt folktomt var det dock, men efter det att vi druckit upp vår "Tinto de Verano" (sommar vin) träffade vi på lite klasskompisar till Yonna :).

Mycket prat, lite sömn! Tog lite sovmorgon på tisdagen, shoppade, käkade, umgicks :). På kvällen blev det först tapas med gänget sen ut och klubba :). Folktomt, men inne på Velvet blev det livat :)! Hemma runt halv 3-halv 4??

Onsdag: Väldig sovmorgon, gick sen ner till stranden när Yonna var i skolan. Kollade på eftermiddagen borgen som låg uppe bland bergen (berg är att ta i...men det var jäävligt jobbigt att gå dit :0). Satt och picnicade där med en otrolig utsikt över Malaga! Blev lite cepande med ^^. Ut igen på kvällen, först Shamrock (1 shot= 1 €). Tog en Krister Pettersson (50-50; vodka, baileys). Namnet är en annan historia ;D, så det tar vi en annan gång. Gick vidare till Velvet, Karma och sen för att avsluta med massa dansande på White :). Toppen kväll! Hemma 6.

Torsdag: Dö trött. Gick till stranden och solade lite. Sen blev det kallt så vi gick vidare typ 5 km och letade efter en restaurang som hade VÄRLDENS BÄSTA PAELLA :0000000!!! Ooooooh, det var så gott! Gick hem, sov, sov mer...runt 22.00 begav vi oss tillsammans med D.I (Dutsch Invasion; som ikväll bestod av tre holländare) till en av Yonnas kompisars lägenhet. Satt på deras terass och drack Sangria. Därefter gick vi till The Sound och lärde oss lite grunder i Salsa :)! Hemma runt 1-halv 2.

Fredag: Stiger upp 06.13, död som en kamel...Beger oss till flygplatsen. Tar planet kl 09.30. Mellanlandar i Madrid. Landar 3 timmar senare i Köpenhamn. Tar tåg till Malmö, käkar baguette i Malmö. Sätter mig sen på tåget till Älmhult. Far hämtar mig i Älmhult 18.00. Oi!
Estoy muy cansado ahora!

Lördag: Fest?? Clarisimo! Awesomeo ;D! O...creo voy a salir.

Luego. Btw! Cred till alla som orkat läsa detta ;D.

2 kommentarer:

Käärstin sa...

Fy fan, låter som du haft det bra sonjet!

Hanna sa...

jag orkade läsa allt wooho, och det verkar som du haft en toppenveckan, tuppen upp! :D