måndag 20 oktober 2008

Malaga, in a week...SWEET!!!!

vare måndag igen.

Fysik och musik idag...f.ö är musik ganska tråkigt har jag kommit på. Tycker att det blir så jeffla rörigt och alla bara pratar. Idag var ju bilden också på Hassla. Bildläraren är ju som hon är...hon har issues. Måste ha uppmärksamhet 24/7, fan som en liten unge. So smack her in the head.

Aja, kollat lite rundor överallt ikväll. Pysslat lite med gitarren och pianot :). Snart ska jag nana, ty jag är trött.

Malaga, in a week! Ska blir så jäla skönt. Träffa Yonnisen igen + att jag ska försöka hitta något fräckt att köpa där...det återstår bara att se vad. Kan bli allt ifrån kläder till skor till leksaker. Eller jää...skor...har jag ju nu så antagligen inte ^^, men man ska sällan säga aldrig...för man ska ju aldrig säga aldrig...riiiight :)? Något klädesplagg blir det definitivt iaf!

Yes...Jag har börjat kolla efter leksaker. Har kommit på mig själv med att sakna julafton och leksaker på senaste. Även målarböcker saknar jag lite...Det var så kul att måla innan. Det blev ju fint också för den delen, för man var ju bara tvungen att måla innanför linjerna :). När jag väl köpt målarböcker är jag dock säker på att jag aldrig kommer använda dom, så det är waste of money ^^. Därför vill jag inte köpa målarböcker, även om jag får dom gratis. Så egentligen vill jag inte ha dom :0?
I julklapp önskar jag mig en Rubiks kub, pengar, skivor och presenter som man kan ge bort till andra :). Hah ^^, naae, skojja om det sista ^^.

På senaste har jag kommit på jobb som skulle kunna vara helt Ok att jobba med:
-Optiker
-Konduktör
-Sotare

Jag tycker det är sånna jobb som man inte direkt tänker över, men som ändå skulle vara kul att prova på...fast optiker är mest...
-"Vad jobbar du med?"
-"Jag är optiker."
-"Aha, ok :)."

Lagom helt enkelt, finns inte mer att säga :).

1 kommentar:

Käärstin sa...

So smack her in the head
gör det sonja!