tisdag 3 februari 2009

Idé :0!

Ok, så jag har filat lite mer på idén att skriva påhittade saker i bloggen...

Kom fram till att man borde göra ett litet experiment...Detta är antingen sjukt eller bara kreativt, jag vet inte än :).

Hur som helst. Jag har läst lite i Sveriges mest lästa bloggar och kommit fram till att dom innehåller ungefär samma sak. Känn er fria till att döma mig och mina tankar, bara så ni vet...Here goes:

Vad gör en blogg?
- Personens liv ofc!
Hur?
- Jo, det ska hända mycket. Man ska kunna ha tillgång till mycket...
...mycket pengar?
- Ja.

Tänkte därför att skapa en blogg som har allt detta. Fast den kommer vara helt påhittad. Jag vill bara se om folk kommer att läsa. Så ifall man sätter sig in i tänket lite så kan man lätt bygga upp en fejk identitet.

Säg så här:

Namn? Oftast ett vanligt förnamn med ett annorlunda efternamn. T ex Maria...Skövelsäng?? Done!


Bor? Något stort ställe där det händer saker...Där man lätt kan resa ifrån. Säg...Göteborg? Stockholm? Stockholm it is! Done.

Vad gör päronen? Ta vilket häftigt yrke som helst. Så därför är min pappa numera skivbolags-direktör och min mamma är...hm, svårt asså...veterinär i Afrika :D! Ofc! Done.

Vad gör jag som gör mitt liv spännade? Precis som alla andra stor-bloggare kommer jag skriva om kläder, smink, resor, folk och random stuff I guess...Done!

Målgrupp? Jag tror att dom flesta som läser dessa typer av bloggar är mellan 14-17...inte äldre väl :0?!?! Anyway! Låt säga att jag därför kan tänkas vara...17. Född tidigt på sommaren skulle jag tro...hm..Done.

Vad gör jag i vardagen? Vill nog påstå att jag har hoppat av gymnasiet och jobbar med nåt inom musik...kanske...hm...Talang scout :D! Yes, jag värvar rookies till farsans skivbolag. Done!

Så enkelt är det. Typ ;). Det kanske till och med blir av :0! Så...konstig eller kreativ ;)?

C u cats l8er ;D!

5 kommentarer:

Anonym sa...

WAOWRABALDER du är so c00l, reklam cashen kommer rulla in :)

Sonja sa...

Like; yaaa :0!! Nej, jag tycker inte om reklam...även om det kanske inte stör efterblivit mycket :). Fast å andra sidan; I am a fan of money :0!! ;D. Take care dawg!

Kajjan sa...

hahahah!! men för att verkligen locka bloggläsare så måste du lägga upp outfit-bilder hela tiden! jag menar nya pyamasen, upp med den! ;) kommer gå strålande! du vet, för att hjälpa dig på traven kan jag ju länka till dig i min nya ofantligt populära blogg :O vilken bra idé du! good luck!

Anonym sa...

Nej kajjan sånt är bara så tvåtusenåtta...
Ska du få läsare gäller det att du skriver om hur små pojkar visslar åt dig när du går förbi i kvarteret. Du ska klaga på alla nyheter och säga att din högsta önskan är att det ska vara fred på jorden. Samt att du vill bli lärare i Afrika för att lära barn att läsa.
Följer du detta kommer du snart att ha 1000 besökare i åldern 13-15.

Sonja sa...

Haha; tack så mycket Kajsa Kusin :). Och till anonym; Yes. Tanken har slagit mig flera gånger ;D.