måndag 17 november 2008

Bara lägg av.

Jaa...jag vet att det inte är kul att läsa någons blogg inlägg, när det bara står gnäll...

Men idag...fy fan i helvetes jävla röv. Väx upp, ni går inte i 7:an längre. Musikprov idag och visst, det var jäkligt dumt att vi inte började med provet direkt för det blev stressigt på slutet. Men.

Det blir då fan inte bättre av att folk sitter och pratar bort tiden med helt onödiga kommentarer i stil med "Jag fattar inte. Nu lägger jag av." eller "Asså, jag pallar inte mer.". Det märks så tydligt vad dom egentligen vill ha sagt..."Wöwöwöwöwöw, blablabla: se på mig, jag tycker det är häftigt att spela "problembarn"". Fy fan. Tror ni verkligen att folk intresserar sig? Inte fan behöver ni säga det 7 gånger i minuten. Läget blir inte precis bättre.

Sen det jävla skrattet, höll fan på att vrida om huvet. Och när man väl säger till "Sluta gnäll." så får man höra om någon jävligt korkad ursäkt. Jag tänker inte vara någon som säger till gång på gång, när man bara får höra århundradets dummaste ursäkter och på köpet börjar dom bara prata och argumentera ännu mer.

Bara inse att så är läget. Det blir inte alltid som man vill. Men om man hamnar i en förjävlig situation, får man iaf försöka göra det bästa av den. Tror ni att folk som lever i en förjävlig tillvaro går och gnäller över småsaker och förstör på så sätt för andra som är i samma situation? Tror ni att jag är intresserad att höra ert jävla gnäll? Lägg av.

Inga namn näms, för jag vill bara skriva av mig. Därför känns namn ganska orelevant. Ni som känner er träffade; grattis. Ta åt er jävligt mycket, säger jag bara. För fatta vad ni störde idag. Jag hoppas att ni ser på er själva med realistisk självinsikt. För då borde ni snart inse, att det folk ni möter på vägen också kan ha åsikter.

Tack, bloggen.

3 kommentarer:

ImBobbyBrown sa...

Tur att detta inlägget är precis like moget? Eller vad säger du? Och om man inte säger ifrån så skulle hon troligen inte fatta att det var störigt att hon gjorde provet så sent, att säga det miljontals gånger var möjligen jävligt onödigt men blir man irriterad blir man, precis som du blir nu och säger vad du tycker ait? Sen problem barn? för att man inte tycker tiden räcker till? Du har nog fått problem barn om bakfoten då, och yes jag anser mig vara en av dem som klagade, mest i slutet om att jag inte skulle hinna men jag anser även att jag hade anledning, och sen säga att andra har åsikter? Då kan jag bara säga hoppas att dem som läser ditt inlägg förstår att man ska skiita i vad andra tycker och vara sig själv för inte fan lever man för att göra andra lyckliga, man kan störa sig på mig hur mycket man vill, Jag är jag and that's it, jag har inte bett någon att tycka om mig, jag klarar mig jävligt fint med dem som tycker om mig! det var nog allt för mig! Ciao!

Anonym sa...

Klockrena ledtrådar, när du nämner problembarn så vet alla vilka du menar i klassen samt att alla som var där vet ju vilka som klagade.

Anonym sa...

go sonja! du har fan så rätt i allt du skriver, så moget.. bara för att man söker uppmärksamhet hela tiden så behöver man inte förstöra för andra.. tycker du har mer än rätt.