torsdag 13 november 2008

Förlåt för att jag drog ner dina byxor....jag ångrar mig

Hej-hej!

Torsdag ikväll vilket betyder träning för min del :).
F.ö har vi haft spanska idag,
helt ok, och sen även engelska...nationella imonn ju.

Anywho! Nåt lojjt var när jag, Fanny och Marika gick till Ica...som vi brukar göra på torsdagar. Jag köpte bröd och
Fanny och Marika köpte frukt...som vi brukar göra när vi går till Ica på torsdagar! Inne på Ica stod en gubbe och bjöd på päron cider, så vi tog ett glas var. Det visade sig att han tydligen var från något nykterhets förbund, samma förbund som fixade med skolfotona. Eller jag tror det, för jag sa "Jaha, dom som har en panda som symbol?" och han "Jaha, du kommer ihåg en panda?". Så jag vet inte om han drev med mig eller om det verkligen var det panda-förbundet jag tänkte på...Hur som helst fick Fanny skylla på att "Nej, vi tar ju snart studenten...hehe". På så sätt kom vi ifrån nykterhets ämnet :). När vi betalat brödet och frukten, satte vi oss och lyssnade på en äldre dam och en annan gubbe som haed ett tvåmanna band! Hahaha ^^, så lojjt var det!

Tanten: "Oj, vad nyttiga flickor, sitter och äter frukt! Och vad äter du? Potatis?"

HAHAH, Fiiiiii vad vi skrattade! Hon trodde tydligen av någon konstig anledning att mina små baguetter var potatisar?? Haha! Men dom var snälla iaf :). Det var trevligt och sitta och lyssna till "I love Europe" med Christer Sjögren :)...

Annars har dagen varit lite konstig...fy, imorse mådde jag inte alls bra. Blev helt panikslagen och ville bara gå av bussen, helt utan anledning...det bara kom över mig. Var
nästan nära på att börja gråta....riktigt jobbigt och jag hoppas jag aldrig mer känner nåt sånt. Jag vet inte om det är det som kallas panik-ångest...jobbigt som fan var det iaf.

Igår (onsdag) repade Dyssebarn & Downare första gången :)! Det blir sjukt nice :).

Såg denna sjukt koola byggnaden på en av alla sidor jag följer (http://www.yankodesign.com). Den ska byggas i Miami
och förhoppningsvis ska den vara klar 2012! Maaaaan, den är så snygg så det finns inte :0! Inuti byggnaden ska den finnas lägenheter, kontor, skolsalar och andra rum för konst utställningar. Om den någonsin byggs, ska jag dit. Här är lite bilder :)

1 kommentar:

marika sa...

hahaha, fy fan vilken dag!
skratt i stora mängder :)